Sammen med dig fra starten

UngJob er en medarbejderjobportal, hvor du og dine kollegaer kan samle og oprette forskellige jobmuligheder, praktikker m.m. Ved at have alle job- og praktikmuligheder samlet på platformen, gør vi det nemt for dig og dine kollegaer at se, hvilke muligheder der er tilgængelige lige nu. Det skaber en større bevidsthed bland kollegaerne. Du har mulighed at få at se de unge digitale CV og tilføje dem til et jobs.

UngJob holder styr på hvor mange unge der bliver tildelt et job i platform.

UngCV er en Cv-portal, hvor du  nemt kan designe og oprette dit eget CV uden behov for grafiske kompetencer. Vi ved, hvor vigtigt det er at have et professionelt og attraktivt CV og vores portal er lavet til at hjælpe unge med netop dette.

Med vores brugervenlige grænseflade kan du vælge mellem forskellige skabeloner og layouts, der er specielt designet til at præsentere dine færdigheder og erfaringer på en elegant måde. Du behøver ikke at bekymre dig om at skulle have grafiske kompetencer – vores portal gør det hele for dig.

Du kan nemt tilpasse skabelonerne ved at tilføje dine personlige oplysninger, kompetencer, fritidsaktiviteter og erfaring. Cv-portalen vil automatisk formatere og organisere dine oplysninger, så de præsenteres på en professionel og overskuelig måde.

Udover at tilpasse indholdet kan du også vælge farver, skrifttyper og layout, der passer til din personlige stil og præference. På den måde kan du skabe et unikt CV. Når du er tilfreds med dit CV, kan du downloade det som PDF.

VORES KUNDER

OG EN DEL AF FREMTIDENS PLATFORM

UNGCV

Til brugeren

Opret og designe dit eget CV uden behov for grafiske kompetencer. Udfyld felterne og portalen gør resten.

ADMIN

TIL MEDARBEJDERER

Medarbejderjobportal er stedet hvor dig og dine kollegaer kan samle og dele de forskellige jobmuligheder, praktikker m.m.

Har du ungsys licens?

Så kan du også benytte dig til jobbanken.

UNGJOB

Jobbanken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PRISER

Som UngSys kunde få i automatisk adgang til jobbanken.

STARTER

Alle starter her. Op til 999 cv'er
1000 kr Månedlig
  • KUN 500 ,- til UngSys kunder​

GROWTH

Op til 1999 cv'er
1500 kr Månedlig
  • KUN 750 ,- til UngSys. kunder

ELITE

Jo flere, jo bedre. 2000+ cv'er
2000 kr Månedlig
  • KUN 1000 ,- til UngSys kunder​

ADD-ONs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Undervisning

4500 kr
  •  

PR MATERIALE

1500 kr
  •  

det siger vores kunder

Steffen
SteffenAfdelingleder, UngFREDENSBORG
Læs mere
UNGSYS er et rigtig godt værktøj for lige netop vores ungdomsskole. Efter at UngEvent er kommet med ind over UNGSYS, oplever jeg at der er et helt særligt udviklingsfokus, som bære præg af at de orientere sig mod den tid de unge lever i. Det betyder at vi som ungdomsskole kan koncentrer sig mere om, den lokale kerneopgave og mindre om at bruge tid på at vores hjemmeside er tidssvarende.

Man kan helt klart mærke at tilmeldingsprocessen er vigtig for UNGSYS og det bære præg af, at en del af UNGSYS administration selv i deres tidligere arbejdsliv har arbejdet konkret med dette, og forstår vigtigheden af at det spiller. Vi oplever at det er let for de unge tilmelde sig.

har du spørgsmål?

Jacob Molboe

+45 31 62 62 04

get in touch

Book et møde

Og får svar på dine spørgsmål

Eller ring

Jacob Molboe

+45 31 62 62 04

[email protected]